Fabrika Napretka stvorena je sa ciljem da utiče, pomaže i omogući da se kompanije i ljudi mogu u poslovnim okruženjima transformisati do svojih punih potencijala. Fabrika je nastala iz uverenja da lični razvoj zaposlenog kao i podsticanje timova na saradnju doprinosi boljim profesionalnim performansama kompanije uopšte. Pasionirano verujemo da poslovni napredak može dostići svaka kompanija ukoliko konstantno i iskreno stvara prostor i preduslove za razvoj timova i pojedinaca.

Fabrika postoji da bi vašu ideju pretvorila u stvarnost!

fabrika-napretka-andrijana-ivanovic

Osnivač Fabrike Andrijana Ivanović je sertifikovani Expert trener Points of You, NLP Master, Trener, Identity Compass Senior Konsultant, Timski & Business Coach. Andrijana je Country Leader za Srbiju za Points of You Tehniku i metod.

Andrijana Ivanović je glavni trener Fabrike Napretka. Sa njom ćete proći kroz iskustvo individualne i korporativne transformacije.

Andrijana je expert u sprovođenju nezaboravnih Team Building & Team Bonding Programa. Kreator je jedinstvenog prodajnog treninga koji može da pretvori vaše prodavce u prodajne experte, te da vaš profit i reputaciju podigne na više nivoe kvaliteta. Edukacije za razvoj važnih veština za pojednice, a onda i za kompaniju su joj specijalnost. Rešite pitanja time managementa, upravljanja stresom, uvedite asertivnost u poslovnu kulturu, stvorite među svojim zaposlenim ljude koji su motivisani za posao koji rade, emotivno inteligente uz treninge koje praktikujemo.

Points of You Sertifikovani programi su naša ekskluziva i posebna autentičnost. Veliko iskustvo u korporativnom svetu i korporacijama stekla je u 15 godina dugačkoj karijeri u bankarskom sektoru pre osnivanja Fabrike Napretka.

Njen jedinstven pristup ljudima, njihovim potencijalima i razvoju, rad sa velikom željom i entuzijazmom čini je posebnim trenerom i edukatorom.

Andrijana je mama, ponosna tetka i žena bez poroka.


Trener

Bojan Grujički

oPIPNI Principal Trainer

Tokom više od 15 godina na menadžerskim pozicijama u prodaji u internacionalnim kompanijama, Bojan se stalno suočava sa situacijom razočaravajućih prodajnih treninga za svoje prodajne timove i sebe. Nezadovoljan, tokom 4 godine traganja i izučavanja razvija oPIPNI kao proizvod za internu upotrebu. Koristeći stečena NLP i MBA znanja testira svaki segment programa pod pritiskom stvarnih prodajnih situacija. 2018.godine iznosi na tržište oprobanu oPIPNI formulu svim profesionalcima u prodaji i široj publici.

Copyright © Fabrika Napretka | Sva prava zadržana 2024.

Web dizajn: Zea Stim R&D